
در تاریخ 1397/03/29 در مرکز آموزش یادگیری الکترونیک دانشگاه آزاد واحد سنندج به عنوان همکار پروژه اُپاتل کارگاهی تحت عنوان آشنایی با سیستم مدیریت یادگیری الکترونیک (LMS) برای اعضای محترم هیات علمی دانشگاه آزاد واحد سنندج برگزار شد که این کارگاه در سه قسمت مباحث خویش را ارائه نمود که مشروح آن به شکل زیر میباشد.
در قسمت اول جناب دکتر شکراللهی به تبیین و آشنایی با پروژهای عام المنفعه که در جهت کمک به اهداف آموزشی در جهان فعال میباشند پرداختند و ویژگی های این سازمانها نحوه ارتباط چگونگی ارائه پروپوزال و اخذ کمک یا حمایتهای مالی را تشریح کردند. در ادامه ایشان بر تغییر نقش دانشگاه تأکید نمودند و یادآور شدند که زمان آن فرا رسیده دانشگاهها و مراکز علمی علی الخصوص دانشگاه آزاد بصورت جدیتر و قویتر از قبل در حوزه صنعت و حتی جذب اعتبارات مالی از چنین مراکزی عمل نماید. ایشان مبحث خود را با چگونگی اتخاذ استراتژی درست و مبانی شبکهسازی اعتبار بخشی به مراکز علمی به پایان رساندند.
در قسمت دوم کارگاه جناب دکتری محمدی به مبحث آشنایی با سیستمهای مدیریت یادگیری پرداختند و تاریخچهای از این سیستمها رو ارائه دادند. ایشان در ادامه به به ویژگیهای LMS و ضرورت و جایگاه آن در امر آموزش مدرن و چگونگی بهره برداری از آن پرداختند. جناب دکتر محمدی در ادامه مبحث خویش به معرفی چند نمونه از LMS های موجود پرداختند مزایا و معایب هر کدام را بر شمردند. خاتمه مباحث ایشان معرفی سیستم مدیریت یادگیری مودل(Moodle) به عنوان یکی از مطرحترین LMS های منبع آزاد بود که استفاده از آن را توجیه پذیر مینمود.
در قسمت پایانی جناب دکتر شیخ احمدی و مهندس نظری از سامانه سیستم مدیریت یادگیری پیاده سازی شده در دانشگاه آزاد واحد سنندج رونمایی نمودند . شایان ذکر است این سیستم بر پایه مودل(Moodle) توسعه داده شده است . در ادامه مختصری از امکانات سامانه برای حضار معرفی شد و به عنوان آموزش اولیه و نمایش امکانات بصورت ملموس محتوی آموزشی یک درس بصورت آزمایشی در سیستم ایجاد شد و نقشهای متناسب با آن مانند نقش استاد و شاگردی تعریف گردید. در نهایت امکانات و مباحث ارائه شده مرتبط با سامنه موجب جلب نظر حضار محترم گشت.